ASORTIMAN

Tia partner d.o.o. prilagodila je asortiman potrebama svojih kupaca, caffe barovima, restoranima, hotelima, tj. svim profilima kupaca u HoReCa kanalu, kao i nezavisnim trgovinama i trgovačkim lancima.

Među 1600 artikala možete pronaći široki spektar proizvoda renomiranih domaćih i stranih proizvođača u pakiranjima prilagođenima ugostiteljstvu i trgovini.

Osim alkoholnih i bezalkoholnih pića, nudimo dio prehrambenih proizvoda, kao što su trajno mlijeko, čajevi, instant napitci, šlag i veliki izbor opreme za ugostiteljstvo - čaše, pepeljare i ostali sitan ugostiteljski inventar.

Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, asortiman redovito nadopunjujemo i prilagođavamo trendovima i zahtjevima tržišta.

U našoj ponudi možete pronaći:

- pivo - lager pivo, specijalno pivo, tamno pivo, bezalkoholno pivo, pivo s okusom, pšenično pivo, uz naglasak na asortiman Zagrebačke pivovare:

Ožujsko pivo

Ožujsko pivo je jedan od najstarijih proizvoda s neprekinutim kontinuitetom proizvodnje u Hrvatskoj. Prošlo je put dug 120 godina i danas se kvalitetom, dizajnom i inovativnošću čvrsto pozicioniralo kao vodeći hrvatski pivski brand. Ožujsko pivo je specijalno svijetlo lager pivo osvježavajućeg i punog okusa koje se proizvodi od 1893. godine. Proizvodi se samo od prirodnih sastojaka: ječmenog slada, kvasca, hmelja i vode. Pune je zlatne boje, osvježavajućeg okusa, fine gorkaste arome. Poslužuje se ohlađeno na 5 stupnjeva s bijelom kompaktnom pjenom

Ožujsko pivo odavno je preraslo sam pojam piva i postalo kultni napitak mnogih generacija hrvatskih pivopija. Svoje potrošače ne smatra samo konzumentima već prijateljima koji su inspiracija za sve marketinške i društvene aktivnosti. Najbolji dokaz za to je i višegodišnja kampanja krovnog naziva Žuja zakoni – interesantna je činjenica kako je slogan Žuja je zakon! potekao od samih potrošača. Nadalje, i sam nadimak Ožujskom pivu, Žuja, su također dali potrošači da bi on danas bio prihvaćen kao sastavni element komunikacije branda.

Upravo zahvaljujući potrošačima koji vjeruju Ožujskom i smatraju ga dijelom svoje svakodnevice, Ožujsko pivo je ne samo najprodavaniji već i najomiljeniji pivski brand u Hrvatskoj.

  • Ožujsko pivo ime je dobilo po mjesecu ožujku u kojem se tradicionalno proizvodilo najbolje pivo.
  • Ožujsko pivo je najprodavanije lager pivo u Hrvatskoj.
  • Svake sekunde u Hrvatskoj se prosječno popije oko 7 boca Ožujskog piva


Staropramen

Praško pivo #1 u svijetu, Staropramen lager, povezuje se sa samim počecima varenja piva u Pragu od 1869. godine. Punog tijela i ugodno uravnotežen, Staropramen prvo otpušta sasvim ugodan i mekan okus slada, a završava s odmjereno blagom gorčinom.


Beck's

Beck's, spravljen prema njemačkom zakonu o čistoći piva od samo četiri sastojka. Odlikuje se prepoznatljivom aromom u kojoj prevladava okus hmelja pomiješan sa suptilnom notom slada.
 

Stella Artois

Stella Artois je super premium pivo namjenjeno potrošačima koji znaju cijeniti njegovo savršenstvo i koji se žele nagraditi najkvalitetnijim pivom.

Tradicija proizvodnje seže od daleke 1366. godine, a recept kvalitete i danas se čuva u domicilnom Leuvenu.


Tomislav tamno pivo

Tomislav je crno kraljevsko pivo – prvo i najprodavanije specijalno pivo u Hrvatskoj.
Datira još iz 1925. godine, kada je prvi put proizvedeno u čast tisućite obljetnice krunidbe kralja Tomislava.

Razlikuje se od ostalih crnih piva na tržištu jer se jedini proizvodi od preprženog slada koji mu daje karakterističan karamelni okus.

- mineralne vode- gazirana, negazirana, mineralne vode s okusom
- gazirana pića, sokovi svih vrsta, ledeni čajevi, sirupi      
- vina- bijela, crna, rose vina, od kvalitetnih do vrhunskih,  pjenušci, champagne
- žestoka pića- domaća i strana, whisky, cognac, brandy, likeri, razne rakije, gin, tequila, rum,    vodke, sirupi za koktele
- kava- kava u zrnu, mljevena, espresso, bez kofeina
- prehrambeni artikli- čajevi, trajno mlijeko, instant kava, šlag, šećer, med, brašno
- ugostiteljski program-  veliki izbor čaša i sitnog inventara za ugostiteljstvo